Λιπόλυση

Λιπόλυση

Το Desobody αποτελεί το μοναδικό εγκεκριμένο (CE) ενέσιμο διάλυμα λιπόλυσης παγκοσμίως. Πρόκειται για μία ενέσιμη θεραπεία λιποδιάλυσης με δράση στο τοπικό πάχος. Η έγχυση των ουσιών γίνεται στο υποδόριο λίπος, εκεί δηλαδή όπου υπάρχει το πρόβλημα.

Το βασικό συστατικό του Desobody, είναι το δεοξυχολικό οξύ, ένα είδος χολικού οξέος που παράγεται φυσιολογικά στο ήπαρ και συμβάλλει στην αποδόμηση του λίπους. Το Desobody αποτελεί μια συνθετική παραγωγή του δεοξυχολικού οξέως που παράγει ο οργανισμός μας. Μετά την έγχυση τα λιποκύτταρα διασπώνται σε τριγλυκερίδια που μεταβολίζονται από το ήπαρ και σε νερό που αποβάλλεται από τους νεφρούς.

Με την τεχνική intralipotherapy (ενδολιπική θεραπεία) εφαρμόζεται το Desobody από τα 13mm και κάτω βάθος με ειδική βελόνα με 1-2 τσιμπήματα στην αντίστοιχη περιοχή. Οι περιοχές στις οποίες εφαρμόζεται είναι το προγούλι και σε περιοχές σχεδόν όλου του σώματος με περίσσεια λίπους. Το πρωτόκολλο εφαρμογής της λιπόλυσης περιλαμβάνει 4 συνεδρίες σε μεσοδιαστήματα περίπου μηνός.